Een afspraak maken

Je kan online of op kantoor een afspraak maken. Iedere afspraak dient door ons bevestigd te worden. Na het invullen van de gewenste datum & tijd en je gegevens, ontvangen wij jouw aanvraag tot afspraak. Zodra wij de afspraak bevestigen, zal je van ons een mailtje ontvangen met daarin nog eens de datum en het tijdstip waarop we je verwachten.

Heb je gekozen voor een online afspraak, dan zal je ook een link ontvangen voor de Zoom-meeting. Op de gekozen dag, klik je op de link en stap je binnen in ons virtueel kantoor!

Indien je kiest voor een afspraak op kantoor, dien je rekening te houden met alle geldende hygiënische maatregelen ter preventie van het coronavirus, zoals een mondmasker dragen, handen ontsmetten en voldoende afstand houden.

Online afspraak

Tijdens deze online afspraak vertel je me je reisplannen & voorkeuren. Vervolgens kan ik je enkele aanbevelingen doen en wat voorbeelden tonen. Na de meeting mag je je verwachten aan een aantal uitgewerkte voorstellen en kan je een (online) vervolgafspraak maken. Bespreek je je plannen of de voorstellen liever face-to-face? Kies dan voor een afspraak op kantoor.

Duur: 1h

Afspraak op kantoor

Tijdens deze afspraak kan je langskomen op kantoor, rekening houdend met alle geldende hygiëne maatregelen (mondmaskes, handen ontsmetten en afstand). Vertel me je reisplannen & voorkeuren. We nemen samen een paar voorbeelden door. Na de afspraak mag je je verwachten aan wat uitgewerkte voorstellen en kan je een vervolgafspraak maken of boeken we je de reis.

Duur: 1h

tickets afhalen

Heb je een berichtje gekregen dat je tickets klaar liggen? Maak dan even een afspraak om ze te komen ophalen. Zo ligt alles netjes voor je klaar, moet jij niet wachten en kan je verder gaan met dromen van wat je ter plaatse allemaal wil doen!

Duur: 30min

reis betalen

Betaal je je reis graag op kantoor in plaats van online of via overschrijving? Maak dan even een afspraak zodat we je correct kunnen ontvangen. Geen wachttijd voor jou en je betaalt in alle veiligheid.

Duur: 30min

Ook gebeten door de reismicrobe?

Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wordt maandelijks geprikkeld met de leukste weetjes en tips voor jouw volgende avontuur!

Contacteer ons

Lepelstraat 121A

3920 Lommel

info@c-travel.be

Tel: +32(0)11 55 55 32

© 2020 door FYN.