top of page

Een afspraak maken

Je kan online of op kantoor een afspraak maken. Na het invullen van de gewenste datum & tijd en je gegevens, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de datum en het tijdstip waarop we je verwachten.

Heb je gekozen voor een online afspraak, dan zal je ook een link ontvangen voor de Teams-meeting. Op de gekozen dag, klik je op de link en stap je binnen in ons virtueel kantoor!

Bureau 1.jpg
Afspraak op kantoor

Tijdens deze afspraak kan je langskomen op kantoor. Vertel me je reisplannen & voorkeuren. We nemen samen een paar voorbeelden door. Na de afspraak mag je je verwachten aan wat uitgewerkte voorstellen en kan je een vervolgafspraak maken of boeken we je de reis.

Duur: 1u

Image by Charles Deluvio
Online afspraak

Tijdens deze online afspraak vertel je me je reisplannen & voorkeuren. Vervolgens kan ik je enkele aanbevelingen doen en wat voorbeelden tonen. Na de meeting mag je je verwachten aan een aantal uitgewerkte voorstellen en kan je een (online) vervolgafspraak maken. Bespreek je je plannen of de voorstellen liever face-to-face? Kies dan voor een afspraak op kantoor.

Duur: 1u

Bureau 2.jpg
korte Afspraak
op kantoor

Zit je nog met een korte vraag en wil je graag even langskomen? Geen probleem. Boek een korte afspraak en spring binnen op het geplande uur. Zo ben jij snel geholpen en kan je verder gaan met koffers pakken.

Duur: 30min

Image by Nicole Geri
tickets afhalen

Heb je een berichtje gekregen dat je tickets klaar liggen? Maak dan even een afspraak om ze te komen ophalen. Zo ligt alles netjes voor je klaar, moet jij niet wachten en kan je verder gaan met dromen van wat je ter plaatse allemaal wil doen!

Duur: 30min

Betalen
reis betalen

Betaal je je reis graag op kantoor in plaats van online of via overschrijving? Maak dan even een afspraak zodat we je correct kunnen ontvangen. Geen wachttijd voor jou en je betaalt in alle veiligheid.

Duur: 30min

bottom of page