Onze missie

Reizen verlegt je grenzen en opent je blik op de wereld. Gisteren, vandaag en morgen. Onze missie is dan ook eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat jij kan genieten van je vakantie, van de reis waar je al jaren van droomt. We willen dat jij dat stukje paradijs ontdekt, die nieuwe horizon verkent en je koffer vult met prachtige verhalen!

 

Over ons

Prachtige oceaan

Be brave. Take risks.

Nothing can substitute experience.

 

CAROLINE VANBAEL

Ik ben Caroline, 

gepassioneerd onderneemster met een hart voor mijn klanten, zin voor avontuur en oneindig veel goesting om de wereld te verkennen. Met C-travel verzorg ik reizen op maat, letterlijk dan. Maar eigenlijk begeleid ik dromers. Jij droomt van een zorgeloze vakantie en ik verzet hemel & aarde om jou precies dat te geven. Geen bestemming te ver, geen droom te zot. Ik ga voor jou de wereld rond.

Onze vaste stek

Momenteel werken we enkel op afspraak, omwille van de huidige coronamaatregelen. We verwelkomen je met afstand en een glimlach! Dus kom gerust eens langs en ontdek de vele troeven van ons kantoor.

 
c-travel-10.jpg

Reisbrochures

Op zoek naar inspiratie of meer informatie? Voor ieder type van reis en iedere bestemming kan je bij ons terecht. We hebben tal van reisbrochures van onze partners voor je klaarliggen.

c-travel-4.jpg

Heb je nog vragen?

Je kan ons altijd een berichtje sturen of onze veelgestelde vragen raadplegen.

Ook gebeten door de reismicrobe?

Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wordt maandelijks geprikkeld met de leukste weetjes en tips voor jouw volgende avontuur!

Contacteer ons

Lepelstraat 121A

3920 Lommel

info@c-travel.be

Tel: +32(0)11 55 55 32

© 2020 door FYN.