USA en CanadaDit populaire vakantieland leent zicht uitstekend voor autoreizen en camperreizen. U kunt elke dag een nieuwe omgeving verkennen. Van wereldsteden tot indrukwekkende natuurparken. Achter de horizon ligt telkens weer een nieuwe wereld om ontdekt te worden. Ons aanbod naar de Verenigde Staten is erg groot !
U kan bij ons terecht voor begeleide Nederlandstalige autocarreizen.
U kan bij ons terecht voor standaardprogramma’s autorondreizen.
Maar u kan bij ons ook u eigen reisroute samenstellen en er toch van verzekerd zijn dat alle hotels van uw keuze en eventuele andere diensten gereserveerd zijn.

Er zijn twee mogelijke uitgangspunten :

1. U stippelt zelf uw rondreis uit en bepaalt op voorhand de gehele route. U bezorgt ons uw reisweg, waarna wij de rijafstanden controleren en indien nodig suggesties doen om uw reisroute te optimaliseren.

2. U bezorgt ons uw reiswensen. Op basis hiervan werken wij een reisroute uit die in samenspraak met u verder geoptimaliseerd wordt, totdat deze voldoet aan al uw wensen.
Hierna worden de gewenste overnachtingen, vluchten, huurwagens en andere diensten zoals excursies en transfers door ons gereserveerd.

Contacteer ons via : caroline@c-travel.be of 011/555 532 voor brochures van de reeds bestaande autorondreizen en begeleide rondreizen of doe uw aanvraag voor een prijsofferte op uw maat !