Cruises


Een droom.


U droomt al lang van een cruise naar de Caraïben of naar de Middellandse Zee. Wie niet? Op zo’n sierlijk, luxevol cruiseschip, dat over het turkoois blauwe water glijdt? Precies! Elke dag aanleggen op een idyllisch eiland met goudgele stranden en wuivende palmbomen.

Een cruisevakantie is een onvergetelijke ervaring.  Je geniet van een zorgeloze, afwisselende en luxueuze vakantie en het is goedkoper dan je denkt!  Bij een cruise zie je niet alleen mooie plaatsen, de reis naar je bestemming alleen al is een hele beleving.  Aan boord worden de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd.  Van sporten en shoppen tot kunstveilingen bijwonen; er is voor elk wat wils.

Een groot voordeel van een cruise is dat je meer dan één plaats kan zien.  In tegenstelling tot een gewone vakantie, kan je met een cruiseschip vijf of meer verschillende bestemmingen in één vakantie bezoeken.  Ideaal dus voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien !

Je krijgt uitstekende maaltijden in het restaurant van het schip.  Dag en nacht zijn er tal van leuke activiteiten aan boord.  Je kan kiezen om diverse excursies bij te boeken.   Je hoeft je dus over niet zorgen te maken en je kan lekker ontspannen.

Een cruise is veel meer dan enkel een schip dat je van de ene plaats naar de andere brengt.  Aan boord heb je tal van activiteiten waardoor je tijd op het water gegarandeerd een succes wordt.  Er is voor ieder wat wils.  Je kan ontspannen in de zon, fitnessen, zwemmen of minigolf spelen.  Maar ook naar de bioscoop gaan, danslessen volgen, genieten van een massage of je geluk beproeven in het casino behoren tot de mogelijkheden.  Door de grote waaier aan activiteiten is een cruise ook ideaal voor gezinnen.