Auto vakanties


Waarom uw autovakantie bij C-travel boeken?

  • Specialisten bezoeken hotels en keuren ze goed
  • Uitstekende prijs/kwaliteit door vele kortingen
  • Inbegrepen: annuleringsverzekering
  • Treinticket of vliegticket: eveneens reserveerbaar
  • Wij staan dagelijks voor je klaar!


Gallia is een niche-touroperator die zich richt tot mensen die een “anders dan anders” vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen, niet bij de reservatie van hun reis en niet later tijdens hun reis. Gallia biedt u brochures boordevol ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.
Het aanbod omvat, in het Kortbij en Frankrijk segment, hotels van 3 tot 5-sterrenluxe, van charmant familiehotelletje tot luxueus kasteelhotel, maar steeds met een eigen stijl en charme. Deze hotels werden door medewerkers van Gallia bezocht en minutieus geselecteerd. In Ierland, Groot-Brittannië en Finland komen daar ook vakantiewoningen, B&B’s, Inn’s .. voor ieders budget bij.
U kan bij Gallia terecht voor een luilekkere zonvakantie, een gastronomisch weekend, een vaarvakantie, een autorondreis, een fietsvakantie of een verblijf in een iglo in Lapland. Wenst u een buitengewone en geslaagde vakantie in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Finland of Ierland, dan kiest u voor Gallia.